Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

Dit is Sil, maar dat wist je al..

Voor de campagne ‘Dit is Sil’ maakten we in 2012 een animatie waarin we in 2 minuten uitleggen waar Sil voor staat. Kinderen met speciale onderwijsbehoeften worden vaak bestempeld als ‘lastig’, ‘duur’ en ‘tijdrovend’. Wij geloven dat wanneer je anders naar deze kinderen kijkt en ze meer vrijheid en ruimte geeft om te laten zijn wie ze zijn, zij vooral bijzonder en inspirerend zijn.

Een boodschap die wij zelf heel graag breed verspreiden. Daarom zijn wij zo blij dat Sil nog steeds leeft en het filmpje nu, drie jaar later, nog steeds goed bekeken wordt. De teller staat inmiddels op 36.500 en daar zijn wij best wel trots op.


© 2016 Dik&Stijlloos