Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

Eindelijk klikken op Jan Verburg

Speciaal voor beeldend kunstenaar Jan M. Verburg maakten wij deze portfolio website. Met zoveel mooi werk was dat niet zo moeilijk. Zelf noemt hij het een veredelde gouden gids, want voor zijn hele oeuvre moet je naar zijn atelier komen. Wat wij op onze beurt eerder als museum zouden bestempelen. Waarom je daar naartoe moet, snap je zodra je de website bezoekt. Voor een afspraak moet je dan weer mailen, want z’n telefoonnummer staat niet op de site.

Ga snel kijken. Oooh’s en aaah’s zijn, ook hardop, zijn toegestaan.
www.janmverburg.nl

Mocht je halverwege denken: waar ken ik die tekenstijl toch van? Jan was ook de tekenaar van Tom Tippelaar. ‘Met woorden van Annie M.G. Schmidt’. Een boek dat menig jaren ’80 kind verslond (inclusief wijzelf).

1.Dik_en_Stijlloos-Verburg

2.Dik_en_Stijlloos-Verburg

3.Dik_en_Stijlloos-Verburg

4.Dik_en_Stijlloos-Verburg


© 2016 Dik&Stijlloos