Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

ANIMATIEVIDEO NV ZEEDIJK

ANIMATIE 2015

De NV Zeedijk zet zich al 30 jaar in voor de oudste, beroemdste en beruchtste straat van Amsterdam; de Zeedijk. Begin jaren 80 werd de straat zelfs uitgeroepen tot rampgebied. Opgegroeid op de Nieuwmarkt hebben wij met eigen ogen de straat zien veranderen van junken-hoek naar een gebalanceerde straat waar wonen, werken en chillen samen gaan.

Voor het 30-jarig bestaan van de NV Zeedijk maakten wij een animatievideo om de mooie boodschap en werkwijze van NV Zeedijk te visualiseren. Dit zodat het bestaansrecht van de NV gewaarborgd blijft en we de volgende 30 jaar weer mee mogen vieren!

Ps. In samenwerking met Visuele Notulen maakten wij ook nog een online magazine van de feestelijkheden in de Sint Olofskapel.

 

 Making of beelden

animatie_nvzeedijk3

animatie_nvzeedijk4

animatie_nvzeedijk2

animatie_nvzeedijk1


© 2016 Dik&Stijlloos