Bekijk al onze merken
CRE-AID GROUP

Wij zijn constant in ontwikkeling en willen onszelf altijd verbeteren en uitdagen. Met een flinke dosis enthousiasme en expertise maken wij gave producten voor een breed scala aan klanten. Zo bedienen wij iedereen op maat. Hier vindt u al onze merken, producten en diensten. Kijk eens rustig rond! www.creaidgroup.com

ANIMATIEVIDEO NV ZEEDIJK

ANIMATIE 2015

De NV Zeedijk zet zich al 30 jaar in voor de oudste, beroemdste en beruchtste straat van Amsterdam; de Zeedijk. Begin jaren 80 werd de straat zelfs uitgeroepen tot rampgebied. Opgegroeid op de Nieuwmarkt hebben wij met eigen ogen de straat zien veranderen van junken-hoek naar een gebalanceerde straat waar wonen, werken en chillen samen gaan.

Voor het 30-jarig bestaan van de NV Zeedijk maakten wij een animatievideo om de mooie boodschap en werkwijze van NV Zeedijk te visualiseren. Dit zodat het bestaansrecht van de NV gewaarborgd blijft en we de volgende 30 jaar weer mee mogen vieren!

Ps. In samenwerking met Visuele Notulen maakten wij ook nog een online magazine van de feestelijkheden in de Sint Olofskapel.

 

 Making of beelden

animatie_nvzeedijk3

animatie_nvzeedijk4

animatie_nvzeedijk2

animatie_nvzeedijk1


© 2016 Dik&Stijlloos