Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

LESS

Grafisch & webdesign 2014

Voor het duurzame kledinglabel LESS maakten wij het logo en de website.

Alles aan dit label is ‘LESS’. Zo zijn de ontwerpen minimalistisch en bestaat elke collectie slechts uit drie stukken. Daarnaast maakt LESS exclusieve en unieke stukken onder de naam More by LESS. Kleding die lang meegaat, met een tijdloos én onderscheidend ontwerp.

Dit minimalisme hebben we doorgevoerd in de grafische uitingen.

Less probeert daarnaast actief te sturen op het repareren van kleding om te voorkomen dat we blijven kopen. Hiervoor bedachten wij een reparatiekit dat bij ieder kledingstuk meegeleverd wordt. Zo wordt je kleding bij elk gaatje of verloren knoopje juist persoonlijker en daardoor voor jou meer waardevol in plaats van waardeloos.

www.less-more.nl

Leuk weetje: Dik&Stijlloos///Marijke is medeoprichter van het label.print-kit

Screen Shot 2014-07-23 at 17.54.05

Dik_en_Stijlloos-Less_003


© 2016 Dik&Stijlloos