Bekijk al onze merken
CRE-AID GROUP

Wij zijn constant in ontwikkeling en willen onszelf altijd verbeteren en uitdagen. Met een flinke dosis enthousiasme en expertise maken wij gave producten voor een breed scala aan klanten. Zo bedienen wij iedereen op maat. Hier vindt u al onze merken, producten en diensten. Kijk eens rustig rond! www.creaidgroup.com

Snap jij hem?

Naast het werk in opdracht, vermaken we ons geregeld zonder computer met Analoge Photoshop. Knippen met een schaar, plakken met Pritt en bewerken met een fineliner, gewoon zoals het ooit bedoeld was. Dat vinden wij leuk.

Nog leuker is het om gevraagd te worden om eens een ’analoog shopje’ voor een shop te maken. Zo eindigden wij afgelopen jaar met Analoge Photoshop in diverse (tijdelijke) design winkels op de Dutch Design Week in Eindhoven. Speciaal voor deze week keken wij kritisch terug op onze tijd op de Design Academy Eindoven en de figuren en gesprekken die daarmee gepaard gingen. Het resultaat is een serie ansichtkaarten die voor mening designer pijnlijk herkenbaar zullen zijn.

1.Dik_en_Stijlloos-DDW

2.Dik_en_Stijlloos-DDW2

3.Dik_en_Stijlloos-DDW3

4.Dik_en_Stijlloos-DDW5

De ansichtkaarten zijn te koop in Utrecht bij Eindhoven-Utrecht. Of te bestellen als poster bij Posterjunkies.

Wil je iets bijzonders of een persoonlijk analoog gephotoshopt kunstwerk, stuur ons dan een mailtje. Dat vinden wij ook leuk.


© 2016 Dik&Stijlloos