Blog

  1. 01. Analoog v.s. Digitaal

    13 mei | 2015

    Wanneer analoog en digitaal elkaar aanvullen en de platheid van digitaal verdwijnt ontstaat er meerwaarde in een ontwerp. Door te werken vanuit schetsen, knipsels en andere opzetten buiten de computer wordt het digitale ontwerp sterk beïnvloed en zal deze meer gelaagdheid krijgen.

    Meer →

  2. 02. website the true size of food

    21 april | 2015

    Tijd voor taart, het is feest. Vandaag lanceren we de officiële website van The true size of food.

    Meer →

  3. 03. Knippen en plakken zonder appel

    16 maart | 2015

    “Oh leuk, gaan we knutselen?” Nee, nietsvermoedende HAN student, we gaan hier zeker niet knutselen, wij leren jullie vandaag ontwerpen. En ja, dat doe je met papier, schaar en lijm.

    Meer →

  4. 04. We hebben weer een leuke!

    5 februari | 2015

    We hebben weer een leuke om te liken!

    Anouk van Goor, onze enige, echte, nieuwste, coolste Dik&Stijlloos-aanwinst. Give her some love! Hoe enig, echt en cool ze is kan ze jullie het beste zelf vertellen.

    Meer →

  5. 05. Roze Ramen

    12 december | 2015

    Smullen van roze chocolade tijdens Pink Cacao, een evenement in het teken van acceptatie van seksuele diversiteit in en rondom Helmond. De Cacaofabriek fungeerde op 16 november als het decor voor de rooskleurige dag.

    Meer →

  6. 06. Snap jij hem?

    4 december | 2014

    Naast het werk in opdracht, vermaken we ons geregeld zonder computer met ‘analoge photoshop’. Knippen met een schaar, plakken met Pritt en bewerken met een fineliner, gewoon zoals het ooit bedoeld was. Dat vinden wij leuk.

    Meer →

  7. 07. Een gouden staartje

    1 oktober | 2014

    Gefeliciteerd Astrid Bussink! De jeugddocumentaire Achter de Toren won een dik, vet, loodzwaar, gouden kalf. Ook cool voor ons, want wij maakten de titels. Daar mag op gedronken worden: alcoholvrije bubbels voor de hele zaak! Het blijft tenslotte een kinderfilm…

    Meer →

  8. 08. Dik&Stijlloos, nu nog lekkerder!

    3 september | 2014

    Onze nieuwe huisstijl is zowel online als offline te bewonderen. Hij is fijn! Al zeggen we het zelf…

    Daar mag op ge-liked worden. Live een nootje komen eten mag ook.

    Meer →

  9. 09. Super hip en talentvol

    3 september | 2014

    Net op het moment dat we ons een beetje Oud & Zoutloos begonnen te voelen, was daar EINDHOVEN. Een concept store in Utrecht die, zoals beschreven op hun website, ‘uitsluitend producten van jonge veelbelovende ontwerpers verkoopt’. En jawel, daar horen wij zowaar nog tussen!

    Meer →

  10. 10. Reclame blokje

    1 september | 2014

    De zaken gaan goed bij Dik&Stijlloos, daarom wat extra budget voor reclame. Bij deze…

    Meer →

  11. 11. Dit is Sil, maar dat wist je al..

    4 augustus | 2014

    Voor de campagne ‘Dit is Sil’ maakten we in 2012 een animatie waarin we in 2 minuten uitleggen waar Sil voor staat.

    Meer →

  12. 12. 1 van de 100

    20 juni | 2014

    Dik&Stijlloos is één van de 100 ontwerpbureaus met een spread in ‘Graphic design x 100’. Grafisch ontwerpers vanuit de hele wereld mochten hun eigen pagina ontwerpen. Wij deden dat met trots en natuurlijk een likje eigenwijze ‘Fat & Without any style’-saus. Want waar anderen zich braaf aan het voorbeeldstramien hielden en netjes maximaal 5 projecten op de pagina’s zetten, drukten wij er een beeldvullende Analoge Photoshop doorheen.

    Meer →

  13. 13. Eindelijk klikken op Jan Verburg

    13 juni | 2014

    Speciaal voor beeldend kunstenaar Jan M. Verburg maakten wij deze portfolio website. Met zoveel mooi werk was dat niet zo moeilijk. Zelf noemt hij het een veredelde gouden gids, want voor zijn hele oeuvre moet je naar zijn atelier komen. Wat wij op onze beurt eerder als museum zouden bestempelen. Waarom je daar naartoe moet, snap je zodra je de website bezoekt.

    Meer →

  14. 14. The Next Big Thing

    27 maart | 2014

    Wat extra aandacht voor een heel mooi project waar wij aan mee mochten werken: de documentaire The Next Big Thing. The Next Big Thing is een documentaire over de hedendaagse kunstwereld. Ondanks de wereldwijde financiële crisis, blijven de prijzen voor hedendaagse kunst exploderen.

    Meer →

  15. 15. Dik&Stijlloos in het Boijmans

    3 januari | 2014

    Geen kunst aan: een beetje lopen te hangen in het Boijmans van Beuningen museum in Rotterdam. En niet zoals bejaarden bij de koffieautomaat in de Albert Hein, nee nee, echt aan de muur!

    Meer →

  16. 16. In den beginne

    24 september | 2013

    Een aantal maanden geleden namen wij onze allereerste stagiaire aan. Het werd de enige echte Hannah Vischer. Een beslissing waar wij geen spijt van hebben gekregen. Haar eigenzinnige kijk op alles wat los en vast zit, van de koffie tot Bob Ross, van Tell Sell tot meer inhoud, maakte de afgelopen weken tot een waar (visueel) feestje.

    Meer →


© 2016 Dik&Stijlloos