&wij


Wij zijn/// Dik&Stijlloos.

Een creatief communicatiebureau zonder gladde praatjes.

In onze ontwerpen proberen we altijd een kloppend verhaal neer te zetten: van de strategie tot de realisatie. Zo maken we van alles: van huisstijlen tot websites, van illustraties tot filmtitels.

Wij bestaan uit/// Marijke Timmerman & Charlotte Porskamp. Beide afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, ieder met een eigen specialiteit. Hierdoor versterken we elkaar in ons verschil en komen we elkaar tegen in stijl.

Charlotte over Marijke///
Marijke is de onderzoeker. Ze bijt zich vast in een illustratie en blijft schetsen tot ze de perfecte vlakverdeling, houding of glimlach te pakken heeft. Inhoudelijk zoekt zij naar de ideale verhouding tussen observeren en een statement maken. Niet met het vingertje wijzen, maar ook geen laf handje geven. Marijke is ons rauwe randje en is de eerste die de verfpot pakt als het te braaf dreigt te worden.

Marijke over Charlotte///
Charlotte houdt van structureren. Zij kan een ordelijk geheel maken van nagenoeg alles; van complexe gevoelens tot vage ideeën, van (te) lange teksten tot andermans werken. Van ‘iets’ wat in de lucht hangt tot hetgeen op de tafel voor haar ligt. Alles wordt ontleed tot de essentie om daar vervolgens heldere kaders van de bouwen. En met die kaders als houvast, is zij niet bang om daarbinnen los te gaan.

&Wie nog meer///

Marketing: Jeroen van Nerven
Sales: Diederik Vrijhoef

enwij1

   

E-mail: info@dik-stijlloos.nl

///Hoofdkwartier
Nieuwe Plein 3
6811KN, Arnhem

Studio///Eindhoven
Marijke: 06 41 70 15 91
St. Romboutstraat 18
5643 MX Eindhoven


© 2016 Dik&Stijlloos