Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

Brochure DAE

Grafisch 2012

 

Design Academy Eindhoven (DAE) gooit het roer om. De student komt centraal te staan en krijgt meer vrijheid om zijn eigen lespakket samen te stellen.

Deze gedachte hebben we doorgevoerd in de nieuwe bachelor brochure. Het is geen boekje maar een kaart, waarin je de ruimte krijgt om je eigen weg te bewandelen. Zo geeft de kaart richting aan jou persoonlijke talent. Verschillende richtingen voor verschillende talenten in verschillende vormen.

De brochure laat de diversiteit van de DAE zien, maar ook de diversiteit in personen en wegen die scholieren op de DAE bewandelen. Er is niet één richting van waaruit je leest, maar een kern (het midden van de kaart) van waaruit je de vrijheid hebt om je eigen reis dóór en/of náár de DAE te maken.

Ook op de website van de DAE staan onze graphics om deze boodschap kracht bij te zetten.Dik_en_Stijlloos-DAE-Brochure_1

Dik_en_Stijlloos-DAE-Brochure_2

Dik_en_Stijlloos-DAE-Brochure_3

Dik_en_Stijlloos-DAE-Brochure_4

Dik_en_Stijlloos-DAE-Brochure_7


© 2016 Dik&Stijlloos