Bekijk al onze merken
Cre-Aid

Heeft u een droom, een ambitie, een visie? Wilt u dat uw verhaal gezien wordt? Wij geloven in de kracht van verbeelden en visualiseren. Door complexe informatie toegankelijk te maken en te presenteren bereikt en betrekt u uw publiek. We starten altijd met kijken hoe het wél kan, want wat u wilt bereiken staat in al onze merken voorop. De precieze vorm en invulling volgt vanzelf. Meer informatie via: www.cre-aid.nl

Kids & docs

Animatie 2013

 

Kids & Docs is een workshop van Cinekid, IDFA en het Mediafonds, waarin jonge documentairemakers de kans krijgen om een korte (jeugd)documentaire uit te werken.

Documentairemaakster Ellen Vloet maakte in dit kader Of je worst lust. Een film over Brechtje (11) die opgroeit op een varkensboerderij. Stiekem fantaseert zij over een leven in de grote stad en een toekomst zonder varkens.

Astrid Bussink maakte in 2012 de documentaire Achter de toren. Hierin volgt ze vier wolken van kinderen uit Zeeland die hun laatste zomer samen zijn voordat zij bomen van kerels worden en ieder een eigen weg inslaan.

Beide films werden geselecteerd voor het IDFA en uitgezonden op Zapp. Wij maakten de geanimeerde titels en poster.

Nominaties: IDFA Mediafondsprijs, Gouden kalf (korte documentaire)

Awards: Gouden kalf (korte documentaire)Dik_en_Stijlloos-of-je-worst-lust-poster_1

Dik_en_Stijlloos-of-je-worst-lust-2

Dik_en_Stijlloos-of-je-worst-lust-poster_5

Dik_en_Stijlloos-of-je-worst-lust-poster_2


© 2016 Dik&Stijlloos